Comanda
telefonica

Vreti sa comandati
prin telefon?


Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12

(luni - vineri, intre 08:30-17:00)

PFA – Intreprinderi individuale sau familiale – mai e ceva de facut? Micile afaceri sunt in criza, iar inceputul lui 2024 e de cosmar. Si totusi...

Un consultant a identificat pentru TINE ce (mai) poti face ca sa nu dai ultimii bani castigati cu greu, in conditii de haos fiscal si legislativ creat de Guvern si in care nici ANAF nu se mai descurca!

Deja sute de ”colegi de suferinta” au parcurs fara intarziere lucrarea de ULTIMA ORA editata de Grupul Rentrop & Straton special pentru inceputul ”incandescent” al lui 2024:
PFA/II/IF. Taxe, impozite, deduceri! Informatiile va vor surprinde prin utilitatea lor! 


Stimate detinator de PFA / Intreprindere individuala / Intreprindere familiala,
 
Legislatia referitoare la PFA era imprastiata in mai multe acte normative, apoi au aparut si mai multe legi, ordonante, norme si precizari; in 2023 s-a adaugat o fiscalitate infioratoare, iar incepand cu 2024 masurile anti-PFA sunt strigatoare la cer! (si nu numai impotriva PFA). Nu ajungea ca la cea mai simpla forma de activitate – fie ca este PFA sau II/IF – reglementarea este mai complexa decat la SRL. Nu ajungea ca reglementarile erau tot mai greu de inteles si, implicit, generatoare de mari probleme – lucru dovedit fara niciun dubiu de multitudinea de intrebari concrete, la obiect, sosite pe adresa Grupului nostru de consultanta.
 
Acum, la inceput de 2024, fiscalitatea este infioratoare. Ce e de facut ACUM?

Un specialist de top, consultantul in afaceri Horatiu Sasu, a gasit linistea in plina furtuna - la fel ca anii trecuti, dar cu atat mai mult in aceste luni de cotitura - analizand cu profesionalism, rand cu rand, ca sa faca niste corelatii mai putin evidente intre anumite prevederi si sa identifice ce se (mai) poate face pentru ca TU:

 • forwardsa te descurci cu e-Factura;
 • forwardsa vezi de cand iti sunt aplicabile sau nu plafonul de casa si plafonul de plati;
 • forwardsa platesti dari minime catre stat; atat cat se mai poate in 2024. Si se poate – inca! Doar ca trebuie sa fim mai sprinteni la minte decat eI;
 • forward sa pastrezi in propriul buzunar cat mai mult din banii munciti (nu cu putin efort...);
 • forwardsa decizi daca mai pastrezi PFA/II/IF sau iti faci SLR sau... nimic;
 • forward sa stii cu ce bunuri raspunzi in fata ANAF si nu numai (avem o prevedere periculoasa. titularul PFA raspunde cu averea intreaga. Din nou, prin alt artificiu legal, poti sa eviti asta! Care este situatia la II/IF?);
 • forward sa aplici in favoarea ta regulile jocului privind regimul cheltuielilor deductibile - LA MAXIM SI ACUM IN 2024; nu mai ai voie sa scapi NIMIC din ce ai putea deduce!
 • forwardsa vezi ce mai poti face cu plafoanele la CAS si CASS (pentru ca, din nou, conceptiile se bifurca aiuritor; apropo, ai citit ceva clar pe tema asta? Cum se aplica plafoanele, care e cuantumul, sfaturi pentru 2024? - ai vazut cate variante de opinii au aparut?) 
 • forwardsa jonglezi in avantajul tau cu normele de venit, asa reduse cum sunt;
 • forward sa scapi de capcanele pe care le intinde legea (spre exemplu, pericolele la care sunt supusi cei care te/va ajuta in activitate) 
 • forward sa aplici corect noutatile… care ii bulverseaza si pe cei mai experimentati;
 • forward sa scapi de acuzatia de evaziune fiscala - preferata ANAF in 2024, mai ales daca platesti impozite la minim!
 • forward sa ai in minte - pentru cand e necesar - cele doua intrebari care incurca intotdeauna organul de control;
 • forward ce sa faci daca, pentru un timp, nu mai ai activitate (aspect de importanta acuta in 2024!)...
 • forward si multe alte secrete.
Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!

Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata, care acopera absolut toate aspectele functionarii unei PFA sau unei Intreprinderi individuale ori familiale: venituri, cheltuieli, impozite, contributii, plafoane, dar si depunerea Declaratiei unice si gestionarea relatiei cu organele de control. Tehnici, nuante legislative salvatoare (atat cat se mai poate salva), "portite" ascunse in textul de lege adresat PFA te scapa acum de cosmarul nesigurantei si/sau platii la maxim a impozitelor, numai pentru ca asa vrea un inspector!

Horatiu SASU, jurist si economist, consultant in afaceri, iti ofera acum, in colaborare cu Rentrop&Straton, UNICA lucrare a momentului centrata pe lamurirea aspectelor legislative care hotarasc soarta unei PFA:

PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!

Lucrarea abordeaza problemele aparute din perspectiva ta, a contribuabilului HOTARAT sa-si SALVEZE, ba chiar sa isi DEZVOLTE AFACEREA, in conditii de fiscalitate crancena! In concluzie, lucrarea s-ar mai putea numi si: Ce ai de facut ca PFA/II/IF pentru A TE SALVA si chiar a PROSPERA, dar FARA GRIJI in 2024!

Comanda acum 
PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii conform modificarilor Codului Fiscal! Afla TOATE metodele prin care poti pastra in buzunar cat mai multi bani! Invata sa profiti de fiecare virgula din textul legii! Cel mai iscusit consultant in afaceri iti salveaza acum afacerea!

Din sumar: „PFA/II/IF. Taxe, impozite, deduceri!”:


1  PFA/II/IF cu solutii si dezavantaje si noutatile din 2024

2  Maximizarea profitului si minimizarea impozitelor

   2.1. Venituri pe care legea le ia sau nu (!) in considerare
   2.2. Cheltuielile – cheia optimizarii (cum le cresti legal; cum transferi cheltuieli pe PFA/II/IF); au ajuns sa fie cheia esentiala pentru evitarea contributiilor sociale uriase;
   2.3. Contributii la minim - ce presupune aceasta?
   2.4. Justifica cheltuielile ca sa nu ai probleme! Cum?
   2.5. Cum sa nu depasesti plafonul de TVA, indiferent cat incasezi
   2.6. Ce s-a modificat la normele de venit si care e varianta cea mai potrivita in 2024?
   2.7. Declaratia unica: ce s-a mai inventat in 2024, cand o depunem, ce scriem in ea?
   2.8. Capcana plafonului de venit la norma, pe care inca nu a dezvaluit-o nimeni

   2.9. Explicatii despre cum sa nu depasesti plafoanele de casa
   2.10. Cum alegi intre PFA/II/IF si SRL
 

3  Decizii corecte (cu implicatii fiscale) privind eventualii salariati - inclusiv harababura cu salariile minime, contributii ba scutite, ba nu, o capcana care iti incarca nota de plata catre Fisc daca nu esti atent.

4  Activitatea dependenta – Capcane usor de ocolit si venit cinstit ramas in buzunarul tau, nu la stat! Iata ce ai de facut

5  Cum te lupti cu organele de control, cum contesti amenzile, ce faci ca sa reusesti sa reduti din sumele stabilite suplimentar de organul fiscal

6  Cum sa scapi de acuzatia de evaziune fiscala (bineinteles, acuzatie abuziva)


7  Ramai cu bani, dar Fiscul vegheaza: nu a putut sa iti ia impozite la maxim, iti confisca averea. Ce lege il lasa si ce ai de facut? Ce gasesti in textele mai vechi, dar si in noile modificari, in favoarea ta?
 
8  Stii ce sa faci ca sa nu platesti impozite cand nu mai ai activitate? 

9  PFA – IF – microintreprindere (SRL) – pana la urma ce e mai bine?

2024 e exploziv - Citeste ACUM pe larg solutiile de la specialist, dar si exemplele practice de la fiecare capitol!

In total - peste 160 de pagini dedicate exclusiv organizarii ca PFA, pline de explicatii, modele, exemple - singura lucrare de acest gen din Romania care iti spune TOTUL de la cap la coada, intr-un singur loc.

De ce ar trebui sa spuni "DA!" URGENT? 3 motive capitale


1  Aceasta este UNICA lucrare ce „despica firul textului de lege in 16” pentru a cauta nuante si „portite” legislative prin care sa strecori, daca vrei sa iti fie mai bine. Este SINGURA care iti dezvaluie acum, la cald (ba chiar "la fierbinte"):
 • cum poti plati pe minim darile catre stat si pastra cat mai multi din banii munciti (din ce in ce mai greu), in propriul buzunar
 • care sunt regulile jocului privind regimul cheltuielilor deductibile
 • cum sa platesti taxe mai putine sau chiar deloc cand vine vorba de controversatele contributii si de aiuritoarele plafoane
 • cum sa jonglezi cu normele de venit astfel incat TU sa fii cel avantajat
 • ce decizie sa iei ACUM pentru a supravietui noilor reglementari fiscale
 • ce faci cu cresterea impozitului pentru spatiul in care iti desfasori activitatea? Sau... creste impozitul? Mai trebuie evaluare?
 • ce modificari au aparut in declaratia unica 2024?
 • cum lichidezi avantajos (chiar daca pare paradoxal) PFA/II/IF, daca ai ajuns la concluzia ca nu mai merge... sau ca e cazul sa te "upgradezi"...
2  Autorul lucrarii este Horatiu Sasu, jurist si economist, consultant in afaceri, un autor curajos care nu se sfieste sa faca legaturi intre aspectele favorabile contribuabililor. Favorabile, dar imprastiate in diferite legi, ordonante, hotarari, "precizari", care te fac sa pierzi firul. Ei bine, acum totul e clar - Horatiu compara, coroboreaza, aduce la zi si da solutii in favoarea celor ce doresc sa traiasca mai bine de pe urma muncii lor.
Nu zice nimeni ca nu e usor, dar... sa salvam ce poate fi salvat!

Orientat intotdeauna spre beneficiul contribuabilului, reuseste sa interpreteze textul de lege si sa scoata acum din el toate variantele avantajoase pentru cititori! Doar aici gasesti argumente legale si „portite legislative” salvatoare pentru buzunarul tau! Ele te ajuta:
sa cunosti toate subtilitatile legii
sa profiti de ele ca sa salvezi bani
sa fii aparat in fata inspectorilor ANAF si ferit de amenzile lor deloc mici!

3  Lucrarea apare in tiraj limitat si beneficiaza de oferta speciala doar 48 de ore! Asadar...

Daca e nevoie de „colac de salvare”, inainte de a simti ca te scufunzi deoarece lucrezi mai mult pentru stat decat pentru tine, comanda exemplarul tau, cel care te va scoate la suprafata! Aceasta lucrare aduce cunoasterea legii si abilitatea de a castiga insutit!

Instrumentul care iti aduce in doar 10 secunde raspunsul de care ai nevoie

 
DA! Doar atat e suficient pentru a gasi solutia problemelor cu care te confrunti la ”mica” ta PFA/II sau IF! Fiindca, dincolo de faptul ca ai in fata o lucrare doldora de informatii practice actualizate, lucrezi acum cu un instrument modern, adaptat conditiilor tehnice ale zilei de AZI. Ai mobilitate, viteza si solutii CORECTE in rezolvarea problemelor din activitate.
 
Inca o data: nu am zis ca e usor. Usor a fost anii trecuti. Anul acesta deciziile sunt grele... 
Dar...
Cititorii nostri sunt cu un pas in fata oricaror reglementari. Simplu, rapid, fara sa mai cauti prin texte legale care s-au schimbat din ianuarie pana acum.
Lucrarea PFA/II/IF. Taxe, impozite, deduceri este prevazuta cu motor de cautare care  permite gasirea in doar 10 secunde a subiectului cautat. Tastand cuvintele cheie "contributii" - sa zicem – gasesti punctual:
 •  cadrul legal la zi
 •  consideratiile autorului privind textul de lege
 •  facilitati, oportunitati, "portite" legislative pentru plata pe minimum a cat mai putine dari catre bugetul de stat
 •  studii de caz la subiect.
 
Totul in cea mai deplina siguranta si legalitate!
 
Beneficiezi de:
 •  explicatii documentate ale schimbarilor legislative la zi
 •  ghid de aplicare corecta a legislatiei actualizate
 •  sfaturi, atentionari si recomandari privind aplicarea corecta a legii. E usor sa te descurci acum in hatisul legislativ daca ai prins firul
 •  nuantari pentru fiecare capitol in parte.
 
Spre exemplu, in materia contributiilor, cateva tabele, pe variante, descalcesc situatia contributiilor, pe variante:
      

Vei putea lua decizia corecta mult mai simplu, fara sa citesti zeci de articole scrise in luni diferite si care se bat cap in cap.
La fel in cazul cumulului veniturilor din PFA/II/IF cu cele din investitii sau chirii, unde e la fel de greu de descalcit. 

PFA/II/IF. Cum sa faci cat mai multi bani si sa ii aperi in conditiile unei legislatii opresive


De fapt, acesta este cel mai mare merit al acestei lucrari: nu doar ca arata punct cu punct cum sa supravietuiesti legislatiei care te vrea ingropat, ba mai si invata (pe cine vrea) cum sa faca bani!

Te ajuta cu solutii practice si argumente legale sa:

deduci cheltuieli
 sa folosesti normele de venit care te avantajeaza, daca te avantajeaza in 2024
scapi de acuzatia de evaziune fiscala
supravietuiesti cand Fiscul vrea sa iti confiste bunurile personale 
(inca din 2021 are puteri apropiate de cele dintr-un stat politienesc, iar acum are puteri chiar si mai sporite. Ai auzit de scormonirea din 2023 dupa cei care au primit bani ramburs in ultimii 6 ani? Cam despre acesta discutam. Ce e de facut?)
faci fata inteligent si cu aplomb inspectiilor ANAF
scapi legal de plata impozitelor daca nu ai activitate.


Si multe, multe altele, despre care nu iti spune nimeni deschis si pe care, singur, nu prea ai sanse sa le intelegi citind textul de lege sau articolele din online!

(Daca vei cauta "Horatiu Sasu" pe Google, vei vedea ca in trecut autorul nostru a dat multe solutii publice. Acum nu mai da. Prietenii stiu de ce...)

M-am bucurat sa gasesc in lucrare analize atat de bine documentate si corect argumentate despre alegerea unei anumite forme de activitate in defavoarea alteia. Felicitari! Si multumiri pentru nenumaratele studii de caz si situatii practice! Foarte utile!

Ana Calistrat

Contabila PFA, Timisoara


Ai la doar 1 click distanta peste 160 de pagini virtuale, dedicate exclusiv organizarii ca PFA/II/IF, singura lucrare de acest gen din ROMANIA, COMPLETA, cu SOLUTII pentru PFA/II/IF in Romania! Totul intr-o abordare UNICA, orientata catre avantajul contribuabilului care isi doreste aceasta!

Exact ce trebuie acum, cand nu mai stii de cine sa asculti: intr-un singur loc, TOATE detaliile si explicatiile despre Taxele, Impozitele, Contributiile, Deducerile si Cheltuielile unei Persoane Fizice Autorizate, a unei Intreprinderi individuale sau familiale! Nu o sa gasesti in alta parte conexiunile si sfaturile pe care autorul ti le ofera acum in lucrarea sa, PFA/II/IF: Taxe, impozite,   contributii, deduceri.
Nu vrem sa ne creada nimeni pe cuvant - ai vazut cuprinsul mai sus si te poti convinge.

Comanda acum exemplarul TAU! Nu doar pentru ca este subiectul cel mai fierbinte acestei perioade! Ci fiindca este singura lucrare care spune clar, ca si cand autorul ar fi langa tine:
ce e de facut pentru siguranta ta si a familiei tale.
ce e de platit si cum sa faci sa platesti minimum pentru cat mai putine obligatii
cum sa alegi variantele legislative cele mai avantajoase
cum sa te descurci in hatisul fiscal pe care l-au inventat guvernantii
... si pana la urma, cum sa supravietuiesti in acesta jungla fiscala! Si sa mai faci si bani!

Excelente comentariile legislative si solutiile pentru platile minime la impozite si taxe! Multumim!

Andreea Ionescu

Posesor de intreprindere individuala, Giurgiu


Un consultant in afaceri "uns cu toate alifiile" pune la dispozitia ta acum toata experienta si cunoasterea sa in materie de legislatie aplicata pentru PFA, dar si pentru intreprinderile inviduale sau familiale!

Horatiu Sasu ofera zeci de solutii si rezolvari valabile la inceput de 2024 in lucrarea sa completa despre 
PFA/II/IF. Taxe, impozite, deduceri, contributii!! Toate ancorate in REALITATEA imediata! Toate bazate pe experienta sa profesionala.
Toate pentru TINE si profitul tau!

Cine este Horatiu Sasu?
Iata mai jos argumentele profesionale care-l califica, pe buna dreptate, ca iscusit consultant in afaceri.

Studii si specializari:
 • Facultatea de Stiinte juridice si administrative, specializarea Drept;
 • Facultatea de Administratie si Afaceri 
 • Specializare in Resurse Umane si fiscalitate
Activitate profesionala:
 • consilier juridic;
 • consultant in afaceri si management din 2001 (societati romane si mixte, societati publice si private, PFA-uri si Intreprinderi individuale aflate la inceput sau aflate... sub lupa ANAF);
 • consilier manager general in perioada 2004-2005;
 • lector pe probleme specifice de afaceri in cadrul unor cursuri de Director de vanzari si Inspector de resurse umane, sub egida Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerului Educatiei Nationale (o parte din cursuri fiind finantate si certificate de Banca Mondiala);
 • autor de studii, articole si carti pe probleme de dreptul muncii, fiscalitate si contracte comerciale;

Afla de la el acum tot ce te poate salva, ca PFA! Comanda acum exemplarul tau din PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!

Produsul pe scurt

Titlu: “PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii
Autor: Horatiu Sasu, jurist, consultant in afaceri
Format: Stick USB
Pret: 190 lei + 5% tva (199,5 lei)
Modalitati de plata: OP / card / curierului la livrare
Livrare: prin curier 
Mod de comanda: prin intermediul formularului de mai jos


Informatie specializata, la un pret exceptional! Accesibila instant, cu 1 singur click! Intr-adevar o abordare extrem de diferita. Spune lucrurilor pe nume, pe intelesul nostru, al tuturor! Merita toti banii! Recomand calduros!

Dana Truica

PFA Sighisoara


Decizia iti apartine! Fiindca e vorba de afacerea proprie!


Codruta Tomsa

Manager produs
Rentrop&Straton

 

C.D.

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna mai costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


PFA: Taxe, impozite, contributii, deduceri

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.