Comanda
telefonica

Vreti sa comandati
prin telefon?


Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12

(luni - vineri, intre 08:30-17:00)

Sunteti PFA/II/IF? Un consultant a identificat pentru dvs. portite legislative care va ajuta sa castigati mai mult, in conditii de haos fiscal si legislativ!

Parcurgeti fara intarziere editia 2023 a lucrarii PFA/II/IF. Taxe, impozite, deduceri!
Informatiile va vor surprinde prin utilitatea lor!

Stimate detinator de PFA/II/IF,
 
 
Legislatia referitoare la PFA era imprastiata in mai multe acte normative, apoi au aparut si mai multe legi, ordonante, norme si precizari, in 2023 se adauga o fiscalitate infioratoare. Parca e un facut: la cea mai simpla forma de activitate – fie ca este PFA sau II/IF – reglementarea este mai complexa decat la SRL. Este tot mai greu de inteles si, implicit, generatoare de mari probleme – lucru dovedit fara niciun dubiu de multitudinea de intrebari concrete, la obiect, sosite pe adresa Grupului nostru de consultanta.
 
Un specialist de top, consultantul in afaceri Horatiu Sasu, a avut insa rabdarea - la fel ca anii trecuti, dar cu atat mai mult in acest ianuarie de cotitura -  sa analizeze cu profesionalism, rand cu rand, sa faca niste corelatii mai putin evidente intre anumite prevederi si sa identifice astfel strategii perfect legale pentru ca dvs.:

 • forwardsa platiti dari minime catre Stat; atat cat se mai poate in 2023. Si se poate – inca! Doar ca trebuie sa fim mai sprinteni la minte decat EI;
 • forward sa pastrati in propriul buzunar cat mai mult din banii munciti (nu cu putin efort...);
 • forward sa stiti cu ce bunuri raspundeti in fata ANAF si nu numai (avem o prevedere periculoasa. Titularul PFA raspunde cu averea intreaga. Din nou, prin alt artificiu legal, puteti sa evitati asta! Care este situatia la II/IF?);
 • forward sa aplicati in favoarea dvs. regulile jocului privind regimul cheltuielilor deductibile;
 • forwardsa folositi plafoanele la CAS si CASS (pentru ca din 2023 conceptiile se bifurca aiuritor) 
 • forwardsa evitati, în declaratia unica 2023, capcanele noilor prevederi;
 • forwardsa jonglati in avantajul dvs. cu normele de venit, asa reduse cum sunt;
 • forward sa scapati de capcanele pe care le intinde legea (spre exemplu, pericolele la care sunt supusi cei care va ajuta in activitate) 
 • forward sa aplicati corect noutatile… care ii incurca si pe cei mai experimentati. Spre exemplu avem trei plafoane la care ne raportam in privinta contributiilor, plafoane cu efecte diferite in cazul CAS si CASS. Ca sa fie si mai simpatic, noile plafoane nu ii afecteaza la modul egal pe toti detinatorii de PFA/II/IF;
 • forward sa scapati de acuzatia de evaziune fiscala - preferata ANAF in 2022 si cu siguranta in 2023, mai ales daca platiti impozite la minim!
 • forward sa aveti in minte - pentru cand e necesar - cele doua intrebari care incurca intotdeauna organul de control;
 • forward ce sa faceti daca, pentru un timp, nu mai aveti activitate;
 • forward si multe alte secrete, inclusiv ce e mai bine in 2023 - PFA/II/IF sau microintreprindere.
Aflati acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!! 

Veti gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata, care acopera absolut toate aspectele functionarii unei PFA sau unei Intreprinderi individuale ori familiale: venituri, cheltuieli, impozite, contributii, plafoane aiuritare dar si depunerea Declaratiei unice si gestionarea relatiei cu organele de control. Tehnici, nuante legislative salvatoare, "portite" ascunse in textul de lege adresat PFA va scapa acum de cosmarul nesigurantei si/sau platii la maxim a impozitelor, numai pentru ca asa vrea un inspector!
 
 


Horatiu SASU, jurist si economist, consultant in afaceri,
va ofera acum, in colaborare cu Rentrop&Straton, UNICA lucrare a momentului centrata pe lamurirea aspectelor legislative care hotarasc soarta unei PFA:

PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
 

Lucrarea abordeaza problemele aparute din perspectiva dvs., a contribuabilului HOTARAT sa-si SALVEZE, ba chiar sa isi DEZVOLTE AFACEREA! In concluzie, lucrarea s-ar mai putea numi si: Ce aveti de facut ca PFA/II/IF pentru A VA SALVA si chiar a PROSPERA, dar FARA GRIJI in 2023!

Comandati acum 
PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii conform modificarilor Codului Fiscal! Aflati TOATE metodele prin care puteti pastra in buzunar (si in folosul familiei) cat mai multi bani! Invatati sa profitati de fiecare virgula din textul legii! Cel mai iscusit consultant in afaceri va salveaza acum afacerea!

Din sumar: „PFA/II/IF. Taxe, impozite, deduceri!”:


1  PFA/II/IF cu solutii si dezavantaje si noutati

2  Maximizarea profitului si minimizarea impozitelor

   2.1. Venituri pe care legea le ia sau nu (!) in considerare
   2.2. Cheltuielile – cheia optimizarii (cum le cresteti legal; cum transferati cheltuieli pe PFA/II/IF)
   2.3. Contributii la minim - ce presupune aceasta?
   2.4. Justificati cheltuielile ca sa nu aveti probleme! Cum?
   2.5. Cum sa nu depasiti plafonul de TVA, indiferent cat incasati
   2.6. Impozitare la profit sau la norma? Alegeti varianta cea mai potrivita!
   2.7. Declaratia unica: ce s-a mai inventat in 2023, cand o depunem, ce scriem in ea?
   2.8. Capcana plafonului de venit la norma, din 2023, pe care inca nu a dezvaluit-o nimeni

3  Decizii corecte (cu implicatii fiscale) privind eventualii salariati - inclusiv harababura cu salariile minime, contributii ba scutite, ba nu, o capcana care va incarca nota de plata catre Fisc daca nu sunteti atent.

4  Activitatea dependenta – Capcane usor de ocolit si venit cinstit ramas LA DVS. in buzunar, nu la stat! Iata ce aveti de facut

5  Cum va luptati cu organele de control, cum contestati amenzile, ce faceti ca sa reusiti sa reduceti din sumele stabilite suplimentar de organul fiscal

6  Cum sa scapati de acuzatia de evaziune fiscala (bineinteles, acuzatie abuziva)


7  Ramaneti cu bani, dar Fiscul vegheaza: nu a putut sa va ia impozite la maxim, va confisca averea. Ce lege il lasa si ce aveti de facut? Ce gasiti in textele mai vechi, dar si in noile modificari, in favoarea DVS.?
 
8  Stiti ce sa faceti ca sa nu platiti impozite cand nu mai aveti activitate? 

9  PFA – IF – microintreprindere (SRL) – pana la urma ce e mai bine?

Cititi pe larg solutii de la un specialist, dar si exemplele practice de la fiecare capitol.

In total - peste 160 de pagini dedicate exclusiv organizarii ca PFA, pline de explicatii, modele, exemple - singura lucrare de acest gen din Romania care va spune TOTUL de la cap la coada, intr-un singur loc.

De ce ar trebui sa spuneti "DA!" URGENT? 3 motive capitale


1  Aceasta este UNICA lucrare care „despica firul textului de lege in 16” pentru a cauta nuante si „portite” legislative prin care sa va strecurati, daca vreti sa va fie mai bine. Este SINGURA care va dezvaluie:
 • cum puteti plati pe minim darile catre stat si pastra cat mai multi din banii munciti (din ce in ce mai greu), in propriul buzunar
 • care sunt regulile jocului privind regimul cheltuielilor deductibile
 • cum sa platiti taxe mai putine sau chiar deloc cand vine vorba de controversatele contributii si de aiuritoarele plafoane
 • cum sa jonglati cu normele de venit astfel incat DVS. sa fiti cel avantajat
 • facilitate fiscale care se prelungesc... sau nu. Fiti pe faza, pentru ca dispar repede (daca apar)
 • ce decizie sa luati ACUM pentru a supravietui noilor reglementari fiscale
 • daca e cazul, cum alegeti corect intre PFA/II/IF si SRL? Ce renteaza? Cele 7 criterii care sprijina alegerea corecta
 • Ce faceti cu cresterea impozitului pentru spatiul in care va desfasurati activitatea? Sau ... creste impozitul? Mai trebuie evaluare?
 • cum lichidati avantajos (chiar daca pare paradoxal) PFA/II/IF, daca ati ajuns la concluzia ca nu mai merge... sau ca e cazul sa va "upgradati"...
2  Autorul lucrarii este Horatiu Sasu, jurist si economist, consultant in afaceri, un autor curajos care nu se sfieste sa faca legaturi intre aspectele favorabile contribuabililor. Favorabile, dar imprastiate in diferite legi, ordonante, hotarari, "precizari", care va fac sa pierzi firul. Ei bine, acum totul e clar - Horatiu compara, coroboreaza, aduce la zi si da solutii in favoarea celor ce doresc sa traiasca mai bine de pe urma muncii lor, fara sa dea 42% la stat. Orientat intotdeauna spre beneficiul contribuabilului, reuseste sa interpreteze textul de lege si sa scoata acum din el toate variantele avantajoase pentru cititori! Doar aici gasesti argumente legale si „portite legislative” salvatoare pentru buzunarul dvs.! Ele va ajuta:
sa cunoasteti toate subtilitatile legii
sa profitati de ele ca sa salvati bani
sa fiti aparat in fata inspectorilor ANAF si ferit de amenzile lor deloc mici!

3  Lucrarea apare in tiraj limitat si beneficiaza de oferta speciala doar 48 de ore! Asadar...

Daca e nevoie de „colac de salvare”, inainte de a simti ca va scufundati deoarece lucrati mai mult pentru stat, comandati exemplarul dvs., cel care va va scoate la suprafata! Aceasta lucrare aduce cunoasterea legii si abilitatea de a castiga insutit!


Instrumentul care va aduce in doar 10 secunde raspunsul de care aveti nevoie


DA! Doar atat e suficient pentru a gasi solutia problemelor cu care va confruntati la "mica" PFA/II sau IF! Fiindca, dincolo de faptul ca aveti in fata o lucrare doldora de informatii practice actualizate, lucrati acum cu un instrument modern, adaptat conditiilor tehnice ale zilei. Aveti mobilitate, viteza si solutii CORECTE in rezolvarea probemelor din activitate.
 
Cititorii nostri sunt cu un pas in fata oricaror reglementari. Fiecare noua ingradire legala are cel putin o portita, chiar si in 2023 de folosit in favoarea dvs.. Simplu, rapid, fara sa mai cautati prin texte legale care s-au schimbat din decembrie pana acum.

Lucrarea  PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii este prevazuta cu motor de cautare care permite gasirea in doar 10 secunde a subiectului cautat. Tastand cuvintele cheie "contributii" sa zicem - gasesti punctual:

cadrul legal la zi
consideratiile autorului privind textul de lege
facilitati, oportunitati, "portite" legislative pentru plata pe minimum a cat mai putine dari catre bugetul de stat
studii de caz la subiect


Totul in cea mai deplina siguranta si legalitate!

Beneficiati de:
explicatii documentate ale schimbarilor legislative la zi
ghid de aplicare corecta a legislatiei actualizate
sfaturi, atentionari si recomandari privind aplicarea corecta a legii. E usor sa va descurcati acum in hatisul legislativ daca ati prins firul
cazuri practice corect rezolvate pentru fiecare capitol in parte.

PFA/II/IF. Cum sa faceti cat mai multi bani in conditiile unei legislatii opresive


De fapt acesta este cel mai mare merit al acestei lucrari: nu doar ca arata punct cu punct cum sa supravietuiti legislatiei care va vrea ingropat, ba mai si invata (pe cine vrea) cum sa faca bani!

Va ajuta cu solutii practice si argumente legale sa:

deduceti cheltuieli
alegeti varianta avantajoasa intre PFA/II/IF si microintreprindere, cu precizarea conditiilor
folositi normele de venit care va avantajeaza, daca va avantajeaza in 2023
scapati de acuzatia de evaziune fiscala
supravietuiti cand Fiscul vrea sa va confiste bunurile personale (si din 2021 si mai ales 2022 are puteri apropiate de cele dintr-un stat politienesc, iar in 2023 are puteri chiar si mai sporite)
faceti fata inteligent si cu aplomb inspectiilor ANAF
scapati legal de plata impozitelor daca nu aveti activitate.


Si multe, multe altele, despre care nu va spune nimeni deschis si pe care, singur, nu aveti nicio sansa vreodata sa le intelegeti din textul de lege!

Daca veti cauta "Horatiu Sasu" pe Google, veti vedea ca in trecut autorul nostru a dat multe solutii publice. Acum nu mai da. Prietenii stiu de ce...)

M-am bucurat sa gasesc in lucrare analize atat de bine documentate si corect argumentate despre alegerea unei anumite forme de activitate in defavoarea alteia. Felicitari! Si multumiri pentru nenumaratele studii de caz si situatii practice! Foarte utile!

Ana Calistrat

Contabila PFA, Timisoara


Aveti la doar 1 click distanta peste 160 de pagini virtuale, dedicate exclusiv organizarii ca PFA/II/IF, singura lucrare de acest gen din ROMANIA, COMPLETA, cu SOLUTII pentru PFA/II/IF in Romania! Totul intr-o abordare UNICA, orientata catre avantajul contribuabilului care isi doreste aceasta!

Exact ce trebuie acum, cand nu mai stiti de cine sa ascultati: intr-un singur loc, TOATE detaliile si explicatiile despre Taxele, Impozitele, Contributiile, Deducerile si Cheltuielile unei Persoane Fizice Autorizate, a unei Intreprinderi individuale sau familiale! Nu o sa gasiti in alta parte conexiunile si sfaturile pe care autorul vi le ofera acum in lucrarea sa, PFA/II/IF: Taxe, impozite,   contributii, deduceri.
Nu vrem sa ne creada nimeni pe cuvant - ati vazut cuprinsul mai sus si va puteti convinge.

Comandati acum exemplarul dvs.! Nu doar pentru ca este subiectul cel mai fierbinte acestei perioade! Ci fiindca este singura lucrare care spune clar, ca si cand autorul ar fi langa tine:
ce e de facut pentru siguranta dvs. si a familiei dvs.
ce e de platit si cum sa faceti sa platiti minimum pentru cat mai putine obligatii
cum sa alegeti variantele legislative cele mai avantajoase
cum sa va descurcati in hatisul fiscal pe care l-au inventat guvernantii
... si pana la urma, cum sa supravietuiti in acesta jungla fiscala! Si sa mai faceti si bani!

 


Excelente comentariile legislative si solutiile pentru platile minime la impozite si taxe! Multumim!

Tica Ionescu

Posesor de intreprindere individuala, Giurgiu


Un consultant in afaceri "uns cu toate alifiile" pune la dispozitia dvs. acum toata experienta si cunoasterea sa in materie de legislatie aplicata pentru PFA dar si pentru intreprinderile inviduale sau familiale!

Horatiu Sasu ofera zeci de solutii si rezolvari valabile in 2023 in lucrarea sa completa despre 
PFA/II/IF. Taxe, impozite, deduceri, contributii!! Toate ancorate in REALITATEA imediata! Toate bazate pe experienta sa profesionala.
Toate pentru dvs. si profitul dvs.!

Cine este Horatiu Sasu?
Iata mai jos argumentele profesionale care-l califica, pe buna dreptate, ca iscusit consultant in afaceri.

Studii si specializari:
 • Facultatea de Stiinte juridice si administrative, specializarea drept;
 • Facultatea de Administratie si Afaceri 
 • specializare in Resurse Umane si fiscalitate
Activitate profesionala:
 • consilier juridic;
 • consultant in afaceri si management din 2001 (societati romane si mixte, societati publice si private, PFA-uri si Intreprinderi individuale aflate la inceput sau aflate... sub lupa ANAF);
 • consilier manager general in perioada 2004-2005;
 • lector pe probleme specifice de afaceri in cadrul unor cursuri de Director de vanzari si Inspector de resurse umane, sub egida Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerului Educatiei Nationale (o parte din cursuri fiind finantate si certificate de Banca Mondiala);
 • autor de studii, articole si carti pe probleme de dreptul muncii, fiscalitate si contracte comerciale;

Aflati de la el acum tot ce va poate salva, ca PFA! Comandati acum exemplarul dvs. din PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!

Produsul pe scurt

Titlu: “PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii
Autor: Horatiu Sasu, jurist, consultant in afaceri
Format: Stick USB - Tip Card Bancar
Pret:188 lei + 5% tva (197,4 lei)
Modalitati de plata: OP / card / curierului la livrare
Livrare: prin curier la adresa indicata de dvs.
Mod de comanda: prin intermediul formularului de mai jos


Informatie specializata, la un pret exceptional! Accesibila instant, cu 1 singur click! Intr-adevar o abordare extrem de diferita. Spune lucrurilor pe nume, pe intelesul nostru, al tuturor! Merita toti banii! Recomand calduros!

Dana Truica

PFA Sighisoara


Decizia iti apartine! Fiindca e vorba de afacerea proprie!


Codruta Tomsa

Manager produs
Rentrop&Straton

 

C.D.

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna iunie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


PFA: Taxe, impozite, contributii, deduceri

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.